2 september - 26 november:

Galerie Mignon
Peperstraat 52a
3961 AT Wijk bij DuurstedeExpositie Joke Vingerhoed, schilderijen en keramiek van  Marrie de Boer

Landschappen en zeegezichten
Joke Vingerhoed schildert intuïtief waarbij ze zich laat leiden door de seizoenen, iets wat haar raakt of door haar stemming.
De natuur is een belangrijke inspiratiebron in haar werk. Dit vertaalt zich in kleurrijke expressieve en soms ook ingetogen, maar altijd sfeervolle landschappen en zeegezichten. Stilte, rust en ruimte zijn hier de belangrijkste aspecten. Als tegenwicht geven wolkenluchten met veel beweging de nodige spanning aan de compositie.
Sinds 1987 zijn er met regelmaat tentoonstellingen van haar werk in binnen en buitenland. Schilderen is voor deze kunstenares een manier van beleven, grenzen opzoeken, maar vooral vormgeven aan wat haar raakt.

De keramische beelden die Marrie de Boer momenteel maakt worden meestal gekenmerkt door fragiele, speelse, vrije vormen. Effectvolle toepassingen van oxides versterken de indruk dat de natuur hier zelf haar gang is gegaan, de beelden ogen verweerd, verouderd en door de tijd gelouterd. De speelsheid en kwetsbaarheid geven de beelden een geheel eigen karakter.

De galerie is elke zaterdag en zondag geopend van 13:30 - 17:30 uur en op afspraak.
__________

Januari 2017 - januari 2018 
Doorlopende expositie / presentatie en verkoop van mijn werk bij Galerie Exelmans, Zandbergstraat 10 in Neeroeteren Maaseik (België).
Permanente kunstbeurs van meer dan 100 vaste kunstenaars van de galerie.
Elke zaterdag en zondag geopend van 14:00 tot 18:00 uur en op afspraak.
__________

Juni 2017 - juli 2018
Via Marlou Kursten Kunstbemiddeling zijn enkele abstracte schilderijen uitgeleend aan bedrijven.

___________