Sytske Foundation komt in actie voor nieuwe inwendige insulinepomp.

Waarom? De producent van de huidige implanteerbare insulinepomp stopt in 2019 met de productie.

De stichting is vernoemd naar Sytske Oosthoek (34). Sytske heeft sinds haar negende diabetes type 1 en wordt sinds een paar jaar begeleid door een blindengeleidehond omdat ze nu al minder dan 1% zicht heeft door de diabetes. Sytske draagt een inwendige insulinepomp, omdat haar lichaam de insuline niet verdraagt als die met een normale pomp of spuit wordt toegediend. In Nederland zijn er zo’n 70 van deze patiënten. Doordat de inwendige insulinepomp voor deze mensen van levensbelang is, komt de Sytske Foundation in actie. Zie www.sytskefoundation.nl

  De tijd dringt ... er staan levens op het spel! Sytske en lotgenoten zijn afhankelijk van deze implanteerbare insulinepomp. Die pomp moet er z.s.m. komen maar dat kost heel veel geld.

Als beeldend kunstenaar kies ik ieder jaar een goed doel waarvan ik 100% zeker weet dat het geld goed terecht komt. In 2018 is dat de Sytske Foundation omdat dit verhaal me ten diepste raakt.

Online auction

Bied mee op onderstaand schilderij > Klik hier voor een vergroting < De afmeting is 100 x 100 x 4 cm. Het schilderij gaat naar de hoogste bieder en het geld wordt geheel gedoneerd aan de Sytske Foundation. Stuur bij interesse of vragen een email naar info@joving.nl.

Het schilderij is mooi afgewerkt. De zijkanten van het doek zijn 4 cm. dik en meegeschilderd, een lijst is dus niet nodig. Het linnen is gespannen op een aluminium frame waardoor het nooit kan kromtrekken. 

• Doe een bod vanaf €1000,- Dat is 30% onder de galeriewaarde!
Het hele aankoop-bedrag wordt gedoneerd aan de Sytske Foundation.

Proefplaatsing aan huis > Woon je in Blaricum of omgeving? Dan laat ik het schilderij graag vrijblijvend en kosteloos bij je thuis in je eigen woonomgeving zien.

• Je kan het schilderij natuurlijk ook in mijn atelier bekijken. Bel of mail even voor een afspraak. Je bent van harte welkom!


Joke Vingerhoed - Blei 1 - 1261 PG Blaricum - E. info@joving.nl - T. +31 (0)6 1137 4400